Schoolreisje Archeon

Geschreven door Damiën

Voor de busreis (05:45 tot 08:00)

Ik stond (natuurlijk) op. Maar dat was een uur eerder dan normaal. Normaal gesproken stond ik op om kwart voor zeven, en nu dus kwart voor zes. Mijn vader kwam me brengen om half acht en dus was ik heel vroeg op school. 

De heenreis (08:00 tot 10:00)

Ik zat naast Kristan. We speelden meteen Dino Kwartet. Ik at en dronk wat. We gingen puzzelen in onze puzzelboekjes, en lezen in onze Donald Duckjes. De reis duurde twee uur en was erg leuk. Maar dat is nog maar het begin van een leuke dag.

Archeon (10:00 tot 15:00)

Voor het echte 

Ik zit in het groepje met Kevin en Kristan, en de begeleider is juf Jessie. We dachten na over wat we eerst gingen doen. We wisten het snel: boogschieten.

Boogschieten

Met boogschieten als je rechts bent moet je linkervoet voor, en moet je met je linkerhand je boog vasthouden. Je pijl houd je met rechts vast en je moet je elleboog omhoog houden. Ik kreeg hem alleen niet op het blokje.

Probleem met water

Op de (soort van) stapstenen viel Kevin in het water. Ik viel bijna in het water. Kevin ging bij een gebouw tijdelijke kleren halen. Daar was ook de speeltuin.

Speeltuin en doolhof

We speelden tikkertje in de speeltuin en het doolhof. Dat was heel erg leuk! Het doolhof was niet zo moeilijk.

Lunch

Het was tijd om te lunchen. Het was patat met mayo, 3 kipnuggets en een blikje Sisi. Kristan lustte geen mayo, dus mocht ik die, en hij lustte ook geen nuggets, dus ik en Kevin kregen wat.

Winkeltje

We gingen naar het winkeltje, waar ik erg twijfelde, maar ik kocht een magneet.

Gladiatorengevecht

Het was een leuke, grappige en vooral spannende show. Zeker een aanrader.

De terugreis (15:00 tot 17:00)

Het was niet heel bijzonder. Ik zat naast Levy.

Verder die dag (17:00 tot 20:00)

Terug naar huis reed ik met mijn moeder mee met de vader van TJ. TJ had tijdens de busreis het erover dat ik misschien even bij hem langs zou komen. Ik vond dat wel leuk en ging dus ook. Ik kreeg een rondleiding door het huis, we schommelden, we aten stroopwafels en gameden even. Toen ging ik naar huis.

 

 

IMG_4651 IMG_4651